Alice Cooper heeft zijn COVID-19-prik gehad

Alice Cooper heeft zijn COVID-19-prik gehad

februari 11, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

De ‘Poison’-hitmaker, 73, heeft onthuld dat hij en zijn vrouw, Sheryl, 64, allebei eerder coronavirus hebben gehad, en hij dringt er bij iedereen op aan om hun vaccin te krijgen als hun tijd daar is.

Het echtpaar kreeg een prik in een immunisatiecentrum in Phoenix, Arizona, opgericht door de non-profitorganisatie Team Rubicon, die de vaardigheden van militaire veteranen gebruikt om ‘gemeenschappen te dienen en mensen te helpen zich voor te bereiden, te reageren en te herstellen van rampen en humanitaire hulp. crises. “

In een video die werd gedeeld op de Twitter-pagina van Team Rubicon, net nadat ze een dosis van het vaccin had gekregen, zei Alice: “We hadden al COVID, maar we worden toch gevaccineerd.

“Iedereen hier is erg aardig geweest en je hebt niet het gevoel dat je ergens gevaar voor loopt. Dus kom naar buiten. Als je niet bent ingeënt, kom dan naar buiten. “

Zijn dansende echtgenoot, Sheryl, voegde eraan toe dat het “pijnloos” was.

Ondertussen bracht de rocker onlangs een gratis single uit ter gelegenheid van zijn verjaardag.

Alice liet ‘Social Debris’ vallen als een “geschenk aan Detroit, aan zijn fans en aan zichzelf” op de 73e verjaardag van 4 februari.

Hij zei: “De single ‘Social Debris’ is een geschenk aan Detroit, aan mijn fans en aan mijzelf. De track is geschreven door de originele Alice Cooper-band. We hadden nooit gedacht dat we er ooit in zouden passen; de Alice Cooper-band deed het niet ‘ past bij niemand, omdat we dingen deden die geen enkele andere band deed.

We pasten niet bij de folkscene, we pasten niet bij de metal scene, we pasten echt niet bij wat dan ook op dat moment. We hadden altijd het gevoel dat we buitenstaanders waren. We voelden ons alsof we sociaal puin waren, we waren in onze eigen kleine wereld.

Dus ‘Social Debris’ was in wezen gewoon de originele band die een nummer over ons schreef. En het kwam eruit alsof het in 1971 hoorde. Dat is gewoon de originele band – dat kun je niet veranderen, het is geweldig. “

Het was 24 uur gratis beschikbaar op de website van de kunstenaar.

Bovendien onthulde Alice dat zijn aankomende album, ‘Detroit Stories’, een viering zal zijn van Detroit-rock.

Hij voegde eraan toe: “Detroit stond toen centraal in Heavy Rock. Je zou de Eastown spelen en het zou Alice Cooper, Ted Nugent, de Stooges en de Who zijn, voor $ 4! Het volgende weekend op de Grande was het MC5, Brownsville Station en Fleetwood Mac, of Savoy Brown of de Small Faces.

“Je zou geen softrockband kunnen zijn, anders krijg je je a ** geschopt … Na nergens in de VS te hebben gepast (qua muziek of beeld) was Detroit de enige plek die de door Alice Cooper aangedreven gitaar herkende , hardrockgeluid en onze gekke show. Detroit was een toevluchtsoord voor de outcasts. En toen ze erachter kwamen dat ik in Oost-Detroit was geboren … waren we thuis. “