ANDRÉ RIEU OVER DE VRIJTHOFCONCERTEN 2020

ANDRÉ RIEU OVER DE VRIJTHOFCONCERTEN 2020

mei 15, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

André Rieu vindt het “erg moeilijk te moeten accepteren” dat zijn zomerconcerten op het Vrijthof in Maastricht dit jaar niet doorgaan. Desondanks noemt hij “de veiligheid en het welzijn van onze geliefde fans, muzikanten, team en publiek” zijn grootste zorg. Als gevolg van de verlenging van de coronamaatregelen moet ook de orkestleider zijn traditionele openluchtconcerten uitstellen.

“Ook al kunnen we deze zomer niet bij elkaar zijn, we blijven optimistisch dat de situatie binnenkort zal verbeteren.” “Voor delen is dit nieuws hartverscheurend – en ook voor ons is het erg moeilijk deze beslissing te moeten accepteren”, staat in een verklaring die André dinsdagavond verspreidde. “Sinds 2005 zijn mijn orkest en ik er zo trots op, dat we bezoekers van over de hele wereld tijdens meer dan honderd concerten in mijn mooie woonplaats Maastricht mochten verwelkomen.

Ik weet dat we allemaal erg bezorgd zijn over de impact die Corona heeft op onze dierbaren en op ons dagelijks leven. Het Johann Strauss Orkest en ik sturen u onze allerbeste wensen. We kunnen niet wachten tot we de muziek, de gezelligheid en het plezier weer met jullie kunnen delen! „The Waltz Must Go On“ – en dat gaat ook gebeuren!

Vorig jaar nog kwamen er 150.000 fans uit negentig verschillende landen, om samen met ons onvergetelijke avonden vol muziek en plezier te beleven. Ook al kunnen we deze zomer niet bij elkaar zijn, we blijven optimistisch dat de situatie binnenkort zal verbeteren. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om al onze concerten opnieuw in te plannen, omdat we u iets fijns willen geven om naar uit te kijken. Wat het Vrijthof betreft, blijven alle tickets en André Rieu Travel arrangementen geldig voor onze openluchtconcerten in juli 2021. Kijk op www.vrijthof.info voor meer informatie, data en antwoorden op uw vragen.