DOWN THE RABBIT HOLE VERPLAATST NAAR 27 T/M 29 AUGUSTUS 2021

DOWN THE RABBIT HOLE VERPLAATST NAAR 27 T/M 29 AUGUSTUS 2021

april 14, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands is precies wat je van Down The Rabbit Hole gewend bent: onverwacht en nét even anders, maar altijd vertrouwd. Met Hotot, Teddy Widder en Fuzzy Lop natuurlijk, maar ook het Idyllische Veldje, The Swamp, Bossa Nova, The Surf Shack, Avant Garden en Fuzzy Club verhuizen voor deze editie naar de hotspots van Lowlands. Bekijk hier de plattegrond van Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands.

We pieken lekker op tijd: met onze geluidsvergunning mogen we tot 23:00 uur voluit, daarna duiken we met headphones alle tenten en clubs in en struinen we de veldjes af. Op die manier kun je als hardcore nachtvlinder gewoon doorknallen en afzakken tot 05:00 uur ’s nachts.

Ready to tumble? Morgen worden de eerste namen in de line-up bekendgemaakt en de algemene kaartverkoop start op 1 mei om 11:00 uur via Ticketmaster. Een festivalticket voor Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands (3 dagen festival, camping en pendelbus) kost €187,50 + € 10 servicekosten.

Voor trotse bezitters van een DTRH20-ticket is het simpel: je ticket voor DTRH20 is automatisch geldig voor Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands. Je hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen en kunt gewoon je oude ticket bij de festivalpoort laten zien. Dit geldt ook voor je eventuele reserveringen voor Rabbit Resort-accommodaties, de Campercamping, Groepsplekken en Parkeertickets. DTRH20-tickethouders krijgen bovendien als eerste de mogelijkheid om extra tickets bij te kopen en een accommodatie op het Rabbit Resort te boeken – want jullie zijn helden.

Als je er in augustus niet bij kunt zijn, kun je een refund aanvragen of je gekochte tickets omboeken naar DTRH22-kaarten. Volgend jaar vindt Down The Rabbit Hole het eerste weekend van juli (1 t/m 3 juli 2022) gewoon weer plaats in onze geliefde Groene Heuvels te Beuningen.

Op 15 april mailt Ticketmaster alle DTRH20-tickethouders gedetailleerde informatie over de mogelijkheden rondom hun ticket, het bijkopen van extra tickets en het verplaatsen of annuleren van je ticket. Deze mail wordt naar het e-mailadres verstuurd dat je hebt gebruikt om je Ticketmaster-account aan te maken. Hou deze mailbox dus goed in de gaten, inclusief de spambox.

Gedetailleerde ticketinformatie vind je ook op www.downtherabbithole.nl
Als blijkt dat Down The Rabbit Hole – Rabbits in the Lowlands vanwege corona onverhoopt toch niet door kan gaan, stellen we uiteraard weer een ticketregeling op.

Via www.downtherabbithole.nl houden we je komende tijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.

See you in Biddinghuizen!