Drivers License derde week op 1

Drivers License derde week op 1

februari 5, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Olivia Rodrigo heeft voor de derde achtereenvolgende week de populairste hit van ons land te pakken.

Net als vorige week zit het ook deze week vast bovenin de Top 40. Deze week staan de bovenste vijf nummers op dezelfde plek als vorige week. Drivers License, de hit van Olivia Rodrigo, ziet de concurrentie wel naderen. Nu Wij Niet Meer Praten van Jaap Reesema en Pommelien Thijs staat voor een zevende week op nummer 2 waar The Business van Tiësto nu voor een vierde week op nummer 3 staat.

Als Ik Je Weer Zie van Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon komt voor het eerst in de top 10. Voor Typhoon betekent dat zijn eerste top 10-hit waar Maan dat voor een vierde keer weet te presteren. Paul de Munnik en Thomas Acda stonden in 2011, afzonderlijk van elkaar, voor het laatst in de top 10. Thomas zette Sterker Nu Dan Ooit (met Nick Schilder) op nummer 7 en dat deed ook Paul met Kijk Me Na (met Simon Keizer). De laatste top 10-hit waarop zowel Paul als ook Thomas te horen waren was Groeten Uit Maaiveld dat in maart van 2003 op nummer 10 kwam.

Lifestyle, de track die Jason Derulo met Adam Levine maakte, is met 9 plaatsen winst op nummer 22 de snelste stijger. Wellerman van Nathan Evans is op nummer 28 de hoogste van drie nieuwe binnenkomers.

De top 10 van 6 februari 2021:
1 ( 1) DRIVERS LICENSE – Olivia Rodrigo
2 ( 2) NU WIJ NIET MEER PRATEN – Jaap Reesema & Pommelien Thijs
3 ( 3) THE BUSINESS – Tiësto
4 ( 4) LOVE NOT WAR – THE TAMPA BEAT – Jason Derulo x Nuka
5 ( 5) ALL WE GOT – Robin Schulz feat. Kiddo
6 ( 8) WITHOUT YOU – The Kid Laroi
7 ( 6) PARADISE – Meduza & Dermot Kennedy
8 (13) ALS IK JE WEER ZIE – Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan, Typhoon
9 ( 7) ANYONE – Justin Bieber
10 ( 9) DOOR DE WIND – Miss Montreal
(bron: www.top40.nl)

De Top 40 is deze vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur te beluisteren op Qmusic als Domien Verschuuren de lijst presenteert.