Gary Barlow geniet van anonimiteit onder mondkapjes supermarktklanten

Gary Barlow geniet van anonimiteit onder mondkapjes supermarktklanten

februari 7, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Gary Barlow houdt van de Britse regel dat iedereen maskers moet dragen in supermarkten – omdat het betekent dat hij onder de radar kan vliegen.

Als frontman van Take That heeft Gary miljoenen fans over de hele wereld, en vóór de COVID-19-pandemie werd hij overal herkend. Nu het echter de wet is om een ​​masker te dragen in winkels in het VK, geniet Gary van een nieuw niveau van anonimiteit.

“Ik was laatst in (supermarkt) Asda en de mensen liepen gewoon langs me heen”, vertelde hij het Britse Cosmopolitan magazine.

“Ik ga volgende week Aldi doen,” vertelde hij, eraan toevoegend: “dat het illegaal is om geen masker te dragen is het beste dat ooit is gebeurd!”

Gary houdt zichzelf bezig tijdens de lockdown en host The Crooner Sessions op zijn YouTube-pagina – waar hij samenwerkte met sterren als Rod Stewart en Leona Lewis – en bracht hij ook tijd door met zijn vrouw Dawn en hun drie kinderen.

Maar het lijkt erop dat Gary meer emotioneel is dan normaal omdat hij binnenshuis opgesloten zit, want hij gaf toe dat hij vaak huilt tijdens het kijken naar Disney-films met zijn 11-jarige dochter Daisy, en moest stoppen met het kijken naar het Amerikaanse tv-programma This Is Us.

“Toen mijn vrouw en ik aan het derde seizoen begonnen, keek ik haar aan en zei:‘ Ik kan dit niet meer, het verpest mijn leven ’,’ zei hij.