HALSEY SLAAT HANDEN INEEN MET MAGNUM VOOR #TRUETOPLEASURE

HALSEY SLAAT HANDEN INEEN MET MAGNUM VOOR #TRUETOPLEASURE

juli 14, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Een coole ontwikkeling voor Halsey. Voor een campagne van het ijsmerk Magnum zet de zangeres zich in om #truetopleasure op de kaart te zetten. Zelfexpressie is voor Halsey een groot goed, wat ze als zangeres dan ook steevast uitdraagt. Ze spreekt zich uit met haar muziek en schroomt niet om ook op andere manieren haar overtuigingen uit te drukken. Haar kledingkeuze, haarstijlen en videoclips zijn vaak uitgesproken en inspirerend voor velen. 

Als voorvechter voor creativiteit heeft Halsey het Black Creators Funding Initiative geïntroduceerd om opkomende creatieven uit de zwarte gemeenschap een podium te bieden. Over haar samenwerking aan deze campagne zegt ze zelf het volgende: Ik hoop dat ik met deze samenwerking mensen kan inspireren om trots te zijn op wie we zijn, want zonder zelfexpressie zou er geen kunst zijn en uiteindelijk geen artiesten’.

Volgende week, op donderdag 16 juli, geeft ze via haar YouTube-kanaal vanuit huis live haar eerste thuisconcert. De livestream start om 18:00 uur, waarna Halsey een aantal van haar grootste hits zingt, incl. haar recente single met Marsmello ‘Be Kind‘.