Justin Bieber gaat het allereerste TikTok-concert spelen

Justin Bieber gaat het allereerste TikTok-concert spelen

februari 11, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

De hitmaker ‘Yummy’ zal nummers van zijn compilatiealbum ‘Journals’ uit 2013 uitvoeren als onderdeel van de livestream ‘Journals Live From The Drew House’ op Valentijnsdag (14.02.21) in de VS,.

Justin – die 19,6 miljoen volgers heeft op TikTok – zei: “Ik ben verheugd om deze show tot leven te brengen. ‘Journals’ is een van mijn favoriete projecten en ik heb het nog nooit live uitgevoerd. Ik ben TikTok dankbaar voor zijn hulp. mij om deze show voor iedereen op Valentijnsdag te brengen. “

Ondertussen gaf de Grammy-winnaar onlangs een update over de voortgang van zijn zesde studioalbum.

De 26-jarige superster deelde kiekjes uit de studio op Instagram en plaagde fans dat hij op het punt stond om de tracklist voor de LP te kiezen.

Naast een foto waarop hij naar vellen papier staarde, schreef hij: “de tracklijst voor het album doorlopen. De ‘Wat bedoel je?’ hitmaker ondertitelde ook een zwart-witfoto van hem met zijn mond wijd open: “hoe dit album me doet voelen.”

Justin bracht afgelopen februari zijn meest recente plaat ‘Changes’ uit en sindsdien is hij zijn “nieuwe tijdperk” begonnen met de singles ‘Holy’, ‘Lonely’ en ‘Anyone’.

In december werkte hij samen met het Lewisham en Greenwich NHS Choir om een ​​liefdadigheidsvertolking uit te brengen van de mega-hit ‘Holy’ van hem en van Chance the Rapper, in een poging om de felbegeerde kerstnummer één plek op de Britse hitlijsten te krijgen.

Maar de melodie werd verslagen door YouTube-sterren en liefdadigheidsactivisten, LadBaby, wiens nummer ‘Don’t Stop Me Eatin’ – een cover van Journey’s hit ‘Don’t Stop Believin’ uit 1981 – de eerste plaats bereikte.

De samenwerking kwam nadat Justin in 2015 werd verslagen tot kerstnummer één door de liefdadigheidssingle ‘A Bridge Over You’ van het koor.

De ‘Sorry’-hitmaker had zijn miljoenen Twitter-volgers destijds aangemoedigd om hun nummer te kopen om het te helpen de top van de hitparade te bereiken voor zijn eigen single’ Love Yourself ‘.

Hij verscheen vorig jaar ook op ‘Monster’ van het album ‘Wonder’ van collega-Canadese megaster Shawn Mendes.