KATY PERRY WUIFT CYNISME WEG

KATY PERRY WUIFT CYNISME WEG

mei 18, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

KATY PERRY WUIFT CYNISME WEG MET HET OPGEWEKTE ‘DAISIES’
Tegenslagen en cynisme krijgen geen kans met het opgewekte tegengeluid dat Katy Perry laat horen op haar vandaag uitgekomen single ‘Daisies‘. Haar overtuiging om uit te gaan van je eigen kracht en koers, ongeacht wat anderen daarvan vinden, staat centraal in het nummer, waarvan de clip later vandaag online komt. ‘Daisies’ is terug te vinden op KP5, zoals fans het voor 14 augustus aangekondigde vijfde album van de zangeres noemen. Het wordt het eerste album van Perry sinds ‘Witness‘ uit 2017

Perry zelf zit ondertussen ook niet stil, want vrijdagavond om 19:00 uur is ze live op de site van Amazon te zien en horen vanuit huis, als ze vragen beantwoordt van fans én een paar nummers zingt. En verder is de zangeres, die als jurylid betrokken is bij American Idol, zondagavond te zien met een optreden tijdens de laatste uitzending van het programma van dit seizoen.

Online heeft Perry nu een bloemenboetiek geopend, Katy’s Daisies genaamd, waar je gratis digitale boeketten en bijpassende boodschappen kunt verzenden naar geliefden en dierbaren.