Kinepolis Leidschendam opent binnenkort haar deuren

Kinepolis Leidschendam opent binnenkort haar deuren

februari 4, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Kinepolis Leidschendam opent binnenkort haar deuren in The Mall of the Netherlands

Als de situatie met betrekking tot het coronavirus het toelaat wordt Kinepolis Leidschendam medio maart onderdeel van The Mall of the Netherlands, een volledig overdekt winkelcentrum waar een dagje uit centraal staat. In deze unieke, innovatieve winkel-, eet-, vrijetijds-en entertainment bestemming in Nederland kan een Kinepolis bioscoop dan ook zeker niet ontbreken. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer de bioscopen hun deuren weer mogen openen start de ticketverkoop.

Elf zalen
Deze gloednieuwe bioscoop van Kinepolis heeft ruim 1650 comfortabele stoelen verdeeld over elf zalen, waaronder een Laser ULTRA zaal, dat staat voor een unieke beeld- en geluidsbeleving die exclusief bij Kinepolis in Nederland te ervaren is, en een MX4D zaal. Vanwege de corona-impact op de toevoer van materialen vanuit Amerika, zal deze MX4D zaal medio juli haar deuren openen.

Cosy Seating: Geniet van film in je eigen bubbel
Alle zalen zijn voorzien van Cosy en Cosy Plus stoelen, die luxe en comfort bieden met meer privacy. Zo zijn deze stoelen voorzien van extra beenruimte, brede en opklapbare armsteunen en aan iedere zijde een tafeltje. In combinatie met perfect beeld en geluid bieden onze Cosy Seats zo de ultieme filmbeleving.

Laser ULTRA: Haarscherp beeld en Dolby Atmos geluid
De Laser ULTRA-zaal is uitgerust met 4K-laserprojectie van Barco, in combinatie met Dolby Atmos-geluid, zodat bezoekers helemaal worden ondergedompeld in de filmervaring. 4K-laserprojectie zorgt voor een overvloed aan licht en een ruimer en natuurlijker kleurbereik. Het contrast tussen licht en donker is beter, met heldere wittinten en donkerdere zwartwaarden.

MX4D: Helemaal opgaan in de film
Een MX4D zaal is uitgerust met bewegende stoelen die synchroon meebewegen met de film. Daarnaast zorgen speciale omgevingseffecten ervoor dat je ook voelt wat er in de film gebeurt. Bij een storm scene voel je je stoel bewegen, de wind blazen en de regen vallen. Bij een achtervolging scene voel je je stoel van links naar rechts bewegen en zal je de geur van verbrand rubber kunnen ruiken.

20ste bioscoop van Kinepolis in Nederland
Kinepolis Leidschendam wordt de 20ste bioscoop in het portfolio van Kinepolis Nederland. Het team van Kinepolis en specifiek Kinepolis Leidschendam kijkt erg uit naar de opening van deze prachtige bioscoop. Zodra er zicht is op de definitieve openingsdatum, zal er meer onthuld worden over de feestelijke opening, de openingsfilm en -acties passend binnen de corona-maatregelen die dan van toepassing zijn.