NPO FunX organiseert eerste feest sinds corona

NPO FunX organiseert eerste feest sinds corona

juni 21, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

FunX Fissa meets Encore op zaterdag 3 juli in Amsterdam. Meer dan een jaar zaten jongeren in het weekend thuis. Geen clubs, geen feesten, geen vrienden en geen spanning op de dansvloer. Maar we mogen weer! Daarom organiseert NPO FunX het allereerste officiële feest sinds de eerste lockdown. Op zaterdag 3 juli start FunX Fissa meets Encore in de Melkweg in Amsterdam. Wie erbij wil zijn kan vanaf nu kaarten winnen via FunX, FunX.nl, de app en de social media kanalen.

Muziek- en feestliefhebbers hebben het ruim een jaar moeten missen: dampende clubs, dansen op een echte dansvloer en keiharde muziek gedraaid door hun favoriete dj’s. FunX wil jongeren daarom de kans geven zich weer op het eerste echte feest te begeven. Zonder mondkapje en anderhalve meter afstand, maar wel met een negatief testbewijs bij de ingang.

Zaterdag 3 juli verwelkomt FunX het publiek in de Melkweg met FunX Fissa meets Encore. Luisteraars en volgers kunnen vanaf nu kaarten winnen via FunX, FunX.nl, de FunX-app en de social media kanalen. Samen met drie vrienden zijn zij de eersten die weer dansen op tracks van FunX-dj’s en dj’s die voor de lockdown ook in de club draaiden. Ook komt er een surprise act die hoog in de FunX XChart staat.

Ga voor meer informatie over de FunX Fissa meets Encore naar FunX.nl.