Ruzie – Philly More ft. Lil Kleine nieuwe Release

Ruzie – Philly More ft. Lil Kleine nieuwe Release

augustus 14, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Ruzie – Philly More ft. Lil Kleine nieuwe Release. Philly Moré, getekend bij het recordlabel ‘777’ van Frenna, bracht vorig jaar zijn eerste eigen release ‘Tranen In De Studio’ uit samen met Snelle. De succesvolle track werd al snel bekroond met een gouden plaat en daarna heeft Moré niet stilgezeten. Aanstaande vrijdag komt zijn langverwachte tweede release genaamd ‘Ruzie’ uit, samen met niemand minder dan collega-artiest Lil Kleine. Eerder schreef Moré, in samenwerking met Okke Punt, de tekst voor de bekende hitsingle ‘Jongen Van De Straat’ van het gelijknamige album van de Amsterdamse rapper.

Momenteel werkt Moré hard aan zijn carrière op het gebied van muziek en produceren. ‘Ruzie’ is de eerste single in aanloop naar de release van zijn eigen debuutalbum. Het album beloofd enorm divers te worden qua muziekstijlen. Het zal variëren van Afroswing tot Gospel en van UK Garage tot Pop. Daarnaast zullen er meerdere grote Nederlandse artiesten op dit album te horen zijn.

Philly Moré werd in 1991 geboren in Kinshasa, Congo maar groeide op in onze Hofstad Den Haag waar hij Frenna en de andere jongens van de rapformatie SFB leerde kennen. Zij brachten samen verschillende platen uit waaronder de zomerhit ‘Dansen Op Labanta’, ‘Only You’ en ‘Achtbaan’. De heren weten elkaar continu te inspireren en helpen elkaar op het gebied van muziek naar een hoger niveau. Moré zijn doel is om te inspireren, nu lijkt dat wellicht heel erg cliché maar hij gelooft er heilig in dat het aan hem, en zijn collega-artiesten is, om de volgende generatie groter te laten dromen en te laten zien dat alles mogelijk is.

Vanaf vandaag is ‘Ruzie’ via alle streamingdiensten te beluisteren. Ook de videoclip zal vanaf vrijdagmiddag te zien zijn via YouTube.