The Killers album release ‘My own soul’s warning!

The Killers album release ‘My own soul’s warning!

augustus 22, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

THE KILLERS TRAPPEN ALBUMRELEASE AF MET CLIP ‘MY OWN SOUL’S WARNING’ . Met de reeds verschenen clip van de albumopener ‘My Own Soul’s Warning‘ maken The Killers een vliegende start. De motor begint sowieso op toeren te komen voor de band, want vorige week vrijdag kwam ook ‘Dying Breed‘ al uit. Vandaag viert de band dan eindelijk de komst van hun langverwachte zesde studioalbum, ‘Imploding The Mirage‘. 

Brandon Flowers en zijn gezin verruilden enige tijd geleden het bruisende leven in Las Vegas, de gokhoofdstad van de wereld, voor de rust en ruimte van de staat Utah. In die grote ommekeer in zijn leven vond hij de inspiratie voor het album. Ook zijn relatie met zijn vrouw speelt een grote rol, wat ook al terug te horen was op de voorgaande singles van het album die inmiddels zijn uitgebracht.

Voor het eerst sinds de oprichting van de band in 2002 is gitarist Dave Keuning niet meer betrokken bij het nieuwe materiaal. Het gitaarwerk op het album werd ingevuld met behulp van gastmuzikanten, waaronder voormalig Fleetwood Mac gitarist Lindsey Buckingham.