The Rolling Stones brengen clip…

The Rolling Stones brengen clip…

augustus 12, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

THE ROLLING STONES BRENGEN CLIP UIT VOOR ‘SCARLET’ MET PAUL MESCAL. Enkele weken geleden was er op Nieuws Online al te lezen over de heruitgave van het Rolling Stones album ‘Goats Head Soup’. Op deze versie, die op 4 september ook uitkomt in een deluxe variant, zijn drie nooit eerder uitgebrachte nummers te horen.

‘All The Rage’, ‘Criss Cross’ en de onlangs uitgebrachte single ‘Scarlet’. Hierop zijn Led Zappelin gitarist Jimmy Page en de veelzijdige multi-instrumentalist Rick Grech te horen samen met The Rolling Stones .


Voor de donderdagavond verschenen clip van ‘Scarlet’ heeft de band de vierentwintigjarige Ierse acteur Paul Mescal weten te strikken. Hij is bekend van de in Engeland razend populaire serie ‘Normal People’, waarmee hij zelfs genomineerd is voor een Emmy Award.

De regie van de clip was in handen van ‘Us’, het regie-duo dat bestaat uit Chris Barrett en Luke Taylor. Voor de locatie werd gekozen voor het befaamde Londense Claridge’s hotel, waar het karakter van Mescal drinkend en dansend in zijn kamer zijn liefdesverdriet verwerkt