‘The Voice’ Coaches Blake Shelton en Gwen Stefani zijn verloofd

‘The Voice’ Coaches Blake Shelton en Gwen Stefani zijn verloofd

oktober 28, 2020 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

‘The Voice’ Coaches Blake Shelton en Gwen Stefani zijn verloofd
De boodschap van de country-ster aan zijn leidende dame is ongelooflijk lief.

Op dinsdag deelden The Voice-coaches een Instagram-foto van de twee knuffelende terwijl de No Doubt-zangeres haar ring omhoog hield voor de camera. “@blakeshelton ja alsjeblieft!” schreef Gwen. Ondertussen luidde het bijschrift van Blake: “Hé @gwenstefani bedankt voor het redden van mijn 2020 … en de rest van mijn leven … ik hou van je. Ik hoorde een JA!”

Er is veel liefde op The Voice nu Blake Shelton en Gwen Stefani samen coachen.

Zoveel liefde zelfs dat er geruchten de ronde deden dat de No Doubt-hoofdrolspeelster en de oude Voice-coach al verloofd waren … en mogelijk getrouwd waren. Waarom? Nou, om te beginnen vertelde Blake afgelopen december aan ET dat hij “dol is op” de geruchten.

“Die geruchten zijn geweldig”, zei hij. ‘Iedereen die denkt dat ik al met Gwen getrouwd ben, ik vind het geweldig. Mijn God. Wie zou niet willen trouwen met Gwen Stefani?’

Die niet-ontkenning terzijde, in een ander ET-interview van juni 2019 zei hij dat hun band “elke dag sterker wordt” en dat het zo ongeveer een kwestie is van wanneer ze in het huwelijksbootje stappen. ‘Dat moet natuurlijk ergens toe leiden, maar ik beloof je dat we het nieuws in geen van de afvalmagazines van supermarkten zullen breken.’

Het lijdt geen twijfel dat de getalenteerde artiesten al een liefdesverhaal voor de boeken hebben. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2014 toen Gwen lid werd van het panel van The Voice. Maar pas toen de twee elkaar hielpen om door hun respectieve scheidingen in 2015 heen te komen – Blake van Miranda Lambert en Gwen van Gavin Rossdale – werd hun relatie bijzonder sterk.

Blake vertelde Billboard in 2016 dat Gwen, nadat ze ontdekte dat hij uit elkaar ging met Miranda, de “Honey Bee” -zangeres vroeg om alleen te praten. Op dat moment vertelde ze hem dat ze iets soortgelijks doormaakte.

‘Zo begon onze vriendschap en band die dag. Daarna gingen we eens per week via e-mail bij elkaar kijken -‘ Dit is mij niet overkomen, wat is er met jou gebeurd? ‘ – naar misschien drie keer per week, dan elke dag naar: ‘Hé, hier is mijn telefoonnummer als je ooit wilt sms’en’, ‘legde Blake uit. “Voor ik het weet, word ik wakker en zij is het enige waar ik om geef, en ik vraag me af of ze hetzelfde over mij voelt.”

In november 2015 was hun vriendschap uitgegroeid tot een regelrechte romance. In de daaropvolgende zeven maanden werden de twee heel open over hun relatie, waarbij ze samen poseerden op de afterparty van de Vanity Fair Oscars 2016 en later samen optraden tijdens de Billboard Music Awards in mei.

Door de jaren heen is het paar elkaar blijven steunen. Ze hebben zelfs samen nieuwe muziek opgenomen, waaronder ‘Go Ahead and Break My Heart’ in 2016, ‘You Make It Feel Like Christmas’ in 2018, ‘Nobody But You’ in 2019 en, meest recentelijk, ‘Happy Anywhere’ in 2020.

In juni 2020 meldde Us Weekly dat Gwen klaar was om door het gangpad te lopen. Volgens de outlet werkte de zangeres eraan om haar huwelijk met Gavin door de katholieke kerk nietig te laten verklaren. Maar de pandemie van het coronavirus heeft haar perspectief veranderd en naar verluidt wil ze het officieel maken met Blake wanneer de richtlijnen voor sociale afstand de viering mogelijk maken.

“Gwen wil een ceremonie en receptie houden met hun familie en vrienden”, zei een bron. “Ze wachtte niet zo lang om te trouwen met familie die op Zoom keek. Het heeft haar doen beseffen dat wachten op de nietigverklaring op dit punt gewoon zinloos is, omdat het jaren kan duren voordat het kerkelijk tribunaal de beslissing neemt. “

Of dit nu zal gebeuren of niet, het belangrijkste is dat hun liefde onbreekbaar is – en ringen zullen daar niets aan veranderen.

JAMES BLAKE DEELT SINGLE ‘YOU’RE TOO PRECIOUS’ MET BUITENWACHT

Muzikale spelshow ‘I Can See Your Voice’.