TikTok blijft vooralsnog Wordgek’s paradepaardje.

TikTok blijft vooralsnog Wordgek’s paradepaardje.

maart 10, 2021 0 Door Redactie: Henk van Antwerpen

Wordgek (Robin van Zijl) is 26 jaar en komt uit Zaandam. In 2020 brak de entertainer door middels het platform TikTok. Daarnaast is Wordgek reeds jarenlang actief als artiest en videograaf. Het afgelopen decennium heeft Wordgek meer dan 300 videoclips geschoten en mogen toevoegen aan zijn catalogus.

Naast het leveren van videoclips designed Wordgek ook covers voor singles en albums, zijn diensten zijn geleverd aan niet de minste namen: Dopebwoy, Jonna Fraser, Rasskulz, Bartofso, Yanno, Brace. De projecten waaraan Wordgek heeft geparticipeerd kennen in totaal meer dan 40 miljoen streams/views.

Na in 2020 doorgebroken te zijn via TikTok, is Wordgek dit momentum door aan het voeren op YouTube. Begin 2021 start Wordgek een YouTube-kanaal waarop hij grappige content, challenges en vlogs publiceert. Dit kanaal kent binnen een aantal weken al meer dan duizend abonnees.

TikTok blijft vooralsnog Wordgek’s paradepaardje, gezien de miljoenen views en virale video’s. Wordgek is een multi-talent op visueel vlak, Robin maakt ook Instagram-Filters & GIFS voor grote entiteiten, welke tientallen miljoenen keren bekeken en honderdduizenden keren gebruikt.

Middels deze tool vergroot menig bedrijf haar engagement en bereik in het social media landschap. De serial-entrepreneur zit niet stil en lanceert binnenkort na veel vraag zijn eigen kledinglijn. Stay tuned!